FÖRETAG

 

Boka uppdrag

Vet du redan nu vad du behöver stöd och hjälp med, kontakta mig via ett mejl med en kortare förfrågan, så diskuterar vi vidare vad gäller uppdragstyp, omfattning mm när jag återkopplar till dig

 

Några konkreta exempel

Några exempel vad jag kan hjälpa dig med ser du nedan. 


Alla samtal sker via telmöten.

 

- Individuella, terapeutiska samtal med dig som är chef

- Individuella samtal om ledarskap med dig som är chef

- Individuella, terapeutiska samtal med din personal
- Gruppsamtal i mindre grupper för att utveckla eventuella relations- och kommunikationsproblem med din personal

- Stöd med att, tillsammans med dig som är chef, lösa mindre, pågående konflikter i din personalgrupp

- Individuella motiverande samtal till din personal – MI

- Coachning till dig som är chef 

- Coachning till din personal

 

Företagsuppdrag i praktiken

Vid företagsuppdrag diskuteras alltid omfattning och uppdragstyp innan själva genomförandet. Det normala är dock att uppdragen genomförs vid en timme per tillfälle mellan ca 5 till 10 tillfällen totalt, lite beroende på uppdrag. Detta går naturligtvis alltid att diskutera. 


Jag erbjuder endast telmöten.  


Välkommen att kontakta mig vid ev frågor och funderingar.


Referenser från några företag

Företagare 

"Fick hjälp av Madelene att lösa konflikter med min personal.

Som egenföretagare och chef i ett mindre företag utan personalchef insåg jag efter en tid att jag behövde stöd med att utveckla min ledarroll, då det uppstått konflikter mellan mig och min personal. I och med egna samtal med Madelene ang mitt ansvar som chef och ledare samt möten tillsammans med Madelene och min personal har stämningen blivit fantastiskt bra numera. Idag är och vågar jag vara den chef jag bör vara och möter numera min personal på det sätt som de har rätt att bli bemötta av sin chef. Vid ev andra uppkomna problem kontaktar jag gärna Madelene igen. Det har varit en väl värd investering. Stort tack Madelene!"


Företagare 

"Kunde inte hantera stressen.

När jag som är ung chef i ett mindre företag tappade minnet oftare än vad som är normalt förstod jag att något var fel. Efter en tids samtal med Madelene har jag numera lärt mig var min gräns går när det gäller stress. Har fått med mig många bra "verktyg" i samtalen och tips på bra böcker att läsa. Idag mår jag bra igen. Återkommer gärna vid ev behov".